پلیس نروژ میگوید تیراندازی در یک کلوپ شبانه رنگینکمانیها و مکانهای مجاور آن در اسلو، پایتخت این کشور به عنوان یک حمله تروریستی تلقی میشود. بر اثر تیراندازی یک مرد مسلح در ساعات اولیه صبح، دو نفر کشته و ۲۱ نفر زخمی شدند که حال ده نفر از آنها وخیم است.
خبر
Articlesپلیس ترکیه یک رژه افتخار را در یکی از دانشگاههای نمونه دولتی مختل و همه شرکت کنندگان را بازداشت کرد. پلیس ضد شورش وارد دانشگاه بوغازیچی شد و ده ها دانشجو را که پرچم رنگینکمانی در دست داشتهاند محاصره کرده است.
توییتر توییت مقتدی صدر، روحانی بانفوذ شیعه عراق را به دلیل نقض قوانین توییتر حذف کرد. این روحانی روز ۲۳ ماه مه در پستی در توییتر اظهار داشت بیماری آبله میمون با حمایت از جامعه اقلیتهای جنسی و جنسیتی مرتبط است.
ایلان ماسک روز ۳۱ ماه مه، درست قبل از شروع ماه افتخار روی حساب توییتر خود زیر عکسی که در آن گردبادی از علامتها و لوگوهای رنگینکمانی شده به تصویر نزدیک میشوند نوشت «ماه ژوئن از راه میرسد».
وزارت امور خارجۀ کویت، کاردار سفارت آمریکا را در اعتراض به انتشار توییتهایی در حمایت از حقوق اقلیتهای جنسی (الجیبیتی/LGBT)، احضار کرد. تنش میان مقامات کویت و سفارت آمریکا همزمان با فرا رسیدن ماه ژوئن که به هدف حمایت از حقوق جامعۀ رنگینکمانی «ماه افتخار» نام گرفته، به وجود آمده است.
ناس محمد ۳۵ ساله، یک پزشک قطری شناخته شد اولین فرد اهل قطر است که علناً درباره گرایش جنسی و رنگینکمانیبودنش صحبت کرده است. ناس محمد ساکن کالیفرنیاست.
قطر بدنبال میزبانی جامجهانی فوتبال و با در نظر گرفتن قوانین ضد دگرباشان در این کشور مدتهاست که در راس خبرها قرار دارد.
ساکنان نیویورک از این پس میتوانند نشانگر جنسیت «ایکس» را در مدارک شناسایی خود انتخاب کنند.
امسال برای اولین بار یک فیلم ساخته پاکستان برای رقابت وارد جشنواره کن شد. این فیلم ساخته ساییم صدیق همچنین برنده جایزه «کوییر پالم» برای بهترین فیلم با موضوع اقلیتهای جنسی و جنسیتی و فمینیسم شد.
رابطه دو همجنس در اوکراین قانونی است و در سالهای اخیر مشاهدهپذیری دگرباشان در اوکراین با وجود مشکلات و چالشها، در سطح جامعه بیشتر شده است. از سال ۲۰۱۵ قوانینی مترقی در حمایت از دگرباشان و ترنسها تصویب شده است.
قدیمی ترین جمهوری جهان با نامگذاری اولین رئیس حکومت رنگینکمانی جهان، نام خود را به عنوان یکی از مترقیترین جمهوریهای جهان ثبت کرد.
بیش از ۸۰ سازمان خیریه مدافع حقوق رنگینکمانیها و فعال در زمینه اچآیوی از جمله سازمان «استونوال» و «صندوق تررنس هگینز» اولین کنفرانس جهانی بریتانیا را در زمینه مسائل مربوط به اقلیتهای جنسی و جنسیتی تحریم کردند. تحریم گسترده کنفرانس توسط سازمانهای متعدد حقوق بشری به لغو آن انجامید.